De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • KVO: Veilig ondernemen

  SPBS werkt samen met partners en participanten aan veiligheid op Halfweg en Molenwatering. De schouw, het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B), ‘het donkere dagen offensief‘ en het project ‘Externe veiligheid’ zijn hier goede voorbeelden van. Op deze pagina voorzien wij u van ondersteunende informatie.

  KVO-B: kwaliteit door collectiviteit

  KVO Spijkenisse

  Sinds 9 december 2013 is bedrijventerrein Halfweg en Molenwatering in bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen.
  Middels de ondertekening van het convenant KVO dat onderdeel uitmaakt van het keurmerk hebben de verschillende partners, Brandweer, Politie, Gemeente en SPBS laten zien dat samenwerken loont. Een mooi voorbeeld waaruit blijkt dat samenwerking kan leiden tot meer (gezamenlijk) voordeel.

  Om de voordelen nog eens op een rijtje te zetten hebben wij een informatieflyer voor u samengesteld.

  NOOD contactkaart

  Met de NOOD contactkaart van SPBS heeft u altijd de belangrijkste telefoonnummers bij de hand. Wanneer er zich een incident of ongeval voordoet binnen- of buiten uw bedrijf is het belangrijk dat u snel en adequaat handelt. Deze kaart ondersteunt u hierbij.

  Burgernet

  Burgernet is een unieke samenwerking tussen burgers, gemeente en politie om de veiligheid in de woon- en werkomgeving te vergroten

  Preventietips Politie

  Alert Security

  Alert Security is de beveiliger van Halfweg & Molenwatering.

  Meer informatie

  Heeft u vragen, tips of opmerkingen over veiligheid op ons bedrijventerrein? Stuur ons dan een bericht via info@spbs.nl en wij nemen contact met u op.