- Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse - http://www.spbs.nl -

Inkoopvoordeel

Posted By admin On 24 maart 2010 @ 12:32 In Algemeen | No Comments

Door collectief centraal in te kopen is het mogelijk om aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren. Door te profiteren van de SPBS-projecten dringt u uw bedrijfskosten fors terug, zonder dat u daarvoor een grote inspanning hoeft te leveren.

Via onderstaande links ontdekt u wat uw besparingsmogelijkheden zijn via SPBS, tevens vindt u per project de contactgegevens van de respectievelijke leverancier.

Afvalinzameling
Beveiliging
P&O Incasso
Kantoor Communicatie
Duurzaamheid Energie
Groenvoorziening Gladheidbestrijding
Catering AED

Duurzaam collectief

Collectieve projecten brengen naast het individuele voordeel voor ondernemers tevens een positief effect voor het bedrijventerrein in zijn algemeen doordat er minder verkeersbewegingen zijn, de saamhorigheid vergroot wordt en de concurrentiepositie groeit.


Ook voordeel voor leveranciers

Leveranciers verzekeren zich van een grote groep loyale klanten en ambassadeurs middels samenwerking in een project. Heeft u interesse? U kunt contact met ons opnemen via info@spbs.nl of 010-2310907. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Daarbij vermelden wij bij voorbaat wel graag dat lokale bedrijven uiteraard wel een streepje voor, in het kader van business-to-business.


Article printed from Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse: http://www.spbs.nl

URL to article: http://www.spbs.nl/inkoopvoordeel/

Copyright © 2010 Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse. All rights reserved.