De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Personeel & Organisatie

  Personeel vormt de kritische succesfactor binnen uw bedrijf. Want, hoe u het ook wendt of keert, het blijft mensenwerk. Neem daarbij dat de arbeidsmarkt een toenemend tekort aan geschoolde arbeidskrachten vertoont waardoor de noodzaak van het juiste personeelsbeleid al snel duidelijk wordt. Parkmanagement denkt met u mee en zal met nieuws en wetenswaardigheden orde scheppen in de chaos van de arbeidsmarkt.

  VAR-verklaringen nu telefonisch te controleren
  De Belastingdienst maakt het controleren van VAR-verklaringen een stuk eenvoudiger. Ondernemers kunnen de echtheid van deze verklaringen voortaan telefonisch checken. Op basis van de bij de Belastingdienst bekende gegevens wordt gecontroleerd of de combinatie BSN – VAR klopt. Als de combinatie niet klopt, vindt nader onderzoek plaats. Opdrachtgevers van ZZP’ers met een VAR-verklaring kunnen hiervoor terecht bij het Landelijk Coördinatiepunt VAR van de Belastingdienst. Het Landelijk Coördinatiepunt VAR is te bereiken via (088) 15 11 000 tijdens kantooruren. Meer informatie over de VAR is te vinden op deze website van de belastingdienst.

  Ook kunt u onderstaand formulier invullen, wij nemen dan spoedig contact met u op.


  *vereiste velden