De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Groenvoorziening


  Een goed onderhouden bedrijventerrein fungeert als visitekaartje, terwijl een gebrekkige staat van onderhoud al snel een verpauperd aangezicht oplevert. Wanneer het onderhoudsniveau verwaarloosd wordt, dan zal het algehele terrein als zodanig worden ervaren.


  Verzorgd groen, voor een positieve beleving

  Een positieve beleving van het werkgebied is voor een groot deel afhankelijk van een goed beheer. Zowel van het publieke deel, dat door de Gemeente wordt onderhouden, als van het private deel, dat onder de verantwoordelijkheid van de eigenaren valt. Een goede aansluiting van publiek op privaat terrein komt de uitstraling van de bedrijventerreinen ten goede.

  De Sociale Werkplaats van Spijkenisse, De Welplaat, biedt haar medeparticipanten de mogelijkheid om maai- en snoeiwerk, alsmede onkruidverwijdering, tegen gereduceerde tarieven uit te voeren. Omdat elk bedrijventerrein uniek is, zal een maatwerkofferte wenselijk zijn.


  Meer informatie

  Voor meer informatie over de mogelijkheden met SWS de Welplaat kunt u contact opnemen met Kees Kempe, kkempe@welplaat.nl, 0181 69 25 82, 06 12 02 45 61 of met parkmanager Boyd Bartels via info@spbs.nl of 010 231 09 10.

  Ook kunt u onderstaand formulier invullen, wij nemen dan spoedig contact met u op.


  *vereiste velden