De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Glasvezel

  Profiteer nu van toekomstbestendig internet op Halfweg en Molenwatering. SPBS-participant Marconi Oranje (Networks4all) en Martech doen u graag een scherpe aanbieding.

  Momenteel maakt u waarschijnlijk gebruik van datatransport via een kopernetwerk. Dat voldoet nu nog wel, maar in de nabije toekomst biedt uw koperverbinding onvoldoende capaciteit. Dit komt dankzij grotere bestanden, meer data, meer online in de cloud werken, koppelingen met andere organisaties, meer beeldbellen et cetera.

  Glasvezel daarentegen is een hoogwaardige breedbandverbinding die de nieuwste mogelijkheden op het gebied van datacommunicatie aankan. Glasvezel is gemaakt met de blik op de toekomst.

   

  Voordelen van glasvezel

  ✔ Collectief glasvezel zorgt voor kostenbesparing. Hoe meer deelnemers, des te lager de kosten.
  ✔ Diensten via glasvezel zijn van hoogste kwaliteit.
  ✔ Up-downloadsnelheid van 1000 Mbs of meer.
  ✔ Transparant open netwerk. U kiest zelf uw provider.
  ✔ Starterspakket met internet en VoIP tegen een aantrekkelijke prijs.

  In opdracht van SPBS-participant Marconi Oranje (Networks4all) benadert Martech bedrijven met de vraag of ze meedoen. Hoe meer bedrijven aansluiten, des te aantrekkelijker glasvezel aangeboden kan worden. Martech werkt samen met partijen uit de omgeving en stimuleert zo de lokale economie. Momenteel werken zij samen met SPBS en zijn bezig met het bundelen van de vraag voor Halfweg-Molenwatering en Schiekamp.

   

  Scherpe tarieven

  Martech en Marconi Oranje doen u een scherp aanbod. Daarbij kiest u zelf uw internetsnelheid. Via onderstaande links kunt u de tarieven inzien.

   

  Meer informatie

  Als u interesse heeft in deelname of meer wilt weten over alle mogelijkheden van een glasvezelaansluiting, kunt u dit kenbaar maken bij een van de medewerkers van Martech Computer Systems, via tel. 0180-518595 of info@martech.nl.

  Marco Adriaansen (info@martech.nl, 0180-518595)
  Willemien Welten (info@martech.nl, 0180-518595)

  Voor al uw andere vragen kunt u uiteraard ook contact zoeken met het parkmanagement via info@spbs.nl of 010-2310601.