De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Gladheidbestrijding


  Niets is zo veranderlijk als het weer, zegt men. Het is dan ook erg lastig om betrouwbare lange termijn voorspellingen te doen. Elk jaar is het dan ook een verrassing of er in de winter sneeuw en ijs zal komen. De laatste jaren werden we getrakteerd op strenge winters. De roep om een gladheidbestrijdingsplan is dan ook door menig ondernemer geuit.


  Uw terrein veilig voor een voordelig SPBS-tarief

  SWS De Welplaat biedt haar medeparticipanten de mogelijkheid om strooiwerk op afroep en tegen gereduceerde tarieven uit te voeren. Omdat elk bedrijventerrein uniek is en de duur van de opdrachten doorgaans niet in te schatten is, wordt met aangepaste uurtarieven gewerkt.


  Meer informatie

  Voor meer informatie over de mogelijkheden met SWS de Welplaat kunt u contact opnemen met Kees Kempe, kkempe@welplaat.nl, 0181 69 25 82, 06 12 02 45 61 of met parkmanager Boyd Bartels via info@spbs.nl of 010 231 09 10.

  Ook kunt u onderstaand formulier invullen, wij nemen dan spoedig contact met u op.


  *vereiste velden