De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Communicatie

  De kracht van video in communicatie

  Communicatie naar uw (potentiƫle) afnemer is de kern van uw marketing en acquisitie.
  Zij kan op veel manieren worden ingevuld. Van het persoonlijke contact tot de advertentie in een dagblad, weekblad of vakbladen.
  Een bedrijfsfilm is een alternatieve methode van communicatie waarvan de kracht nog steeds wordt onderschat.


  Bereik

  Het bereik dat u heeft met een bedrijfsfilm is vele malen groter dan bijvoorbeeld een advertentie in een krant. Via internet bent u verbonden met de hele wereld. Deel uw bedrijfsfilm met de wereld, waar en wanneer u maar wilt. Zet hem in op social media platforms en bereik nog directer uw zakenpartners of klanten.


  Onbeperkt inzetbaar tegen lage kosten

  Vaak wordt gedacht dat een bedrijfsfilm een dure vorm van communicatie is. Niet is minder waar! Een advertentie in een blad wordt maar heel beperkt gelezen en heeft een eenmalig karakter. Zij zal meerdere malen gepubliceerd moeten worden om het beoogde doel te bereiken. Hierdoor is de advertentie relatief gezien een stuk duurder.

  De bedrijfsfilm is onbeperkt houdbaar en op meerdere fronten inzetbaar zonder dat dit tot extra kosten leidt. Denk daarbij aan Internet, beursstands, social media enzovoort.

  Bovendien kunt u meer in deze communicatie uiting kwijt dan in de standaard advertentie. De mogelijkheden zijn met de bedrijfsfilm eindeloos.  Spectrum AV Media

  Spectrum AV Media maakt bedrijfsfilms op maat. Dankzij onze ervaring en creativiteit bieden wij voor elk bedrijf een passende oplossing, volledig naar wens geproduceerd.

  Ervaar ook de kracht van video in communicatie en maak een vrijblijvende afspraak met VMG Bedrijfsfilms. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf.

  Meer informatie:
  I: www.spectrumavmedia.nl
  E: info@www.spectrumavmedia.nl