De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Beveiliging

  Eén van de projecten die SPBS onder haar beheer heeft, is de collectieve beveiliging in samenwerking met Alert Security.

  Bepalend voor het succes van dit project is het aantal deelnemers op elk bedrijventerrein. Deze deelnemers betalen per jaar een vast bedrag (gebaseerd op oppervlakte, personeelsleden, waarde van de goederen en mate van beveiliging), waarmee continue collectieve surveillance ’s avonds en ’s nachts gewaarborgd wordt.

  Voor kleinere bedrijven is deelname aan het project al mogelijk vanaf zo’n € 23,= per maand!

  Uitbreiding van het aantal deelnemers is zeer noodzakelijk, om de huidige wijze van dienstverlening (constante aanwezigheid op de bedrijventerreinen) de komende jaren te kunnen continueren. U zult begrijpen dat wanneer er te weinig deelnemers zijn, de inzet van surveillanten lager zal liggen.

  Het primaire doel van de collectieve beveiliging (het verminderen van ongewenste incidenten) wordt inmiddels al bereikt. Er wordt met name op een preventieve wijze gecontroleerd en gesurveilleerd, hetgeen zeer op prijs wordt gesteld. Daarnaast is een groot voordeel van de collectieve beveiliging de zeer snelle alarmopvolging voor deelnemende bedrijven. Ook al bent u als bedrijf aangesloten bij een andere meldkamer dan die van Alert Security (ViewControl), er is sprake van effectieve en snelle acties, omdat de surveillanten, met de standplaats aan de Ohmweg, reeds ter plekke zijn.

  Deelnemers aan het beveiligingscollectief kunnen daarnaast gebruik maken van extra kortingen voor alarmopvolging en sleutelbeheer. Er zijn goede afspraken met Alert Security gemaakt, zodat u voor een relatief laag bedrag de beveiliging van uw bedrijf en het bedrijventerrein in vertrouwde handen geeft!

  Kijk hier naar de tarievenkaart. Heeft u specifieke wensen? Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact op met John Kruythoff via 0631049928.

  Ook kunt u onderstaand formulier invullen, wij nemen dan spoedig contact met u op.


  *vereiste velden