De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Inkoopvoordeel

  Door collectief centraal in te kopen is het mogelijk om aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren. Door te profiteren van de SPBS-projecten dringt u uw bedrijfskosten fors terug, zonder dat u daarvoor een grote inspanning hoeft te leveren.

  Via onderstaande links ontdekt u wat uw besparingsmogelijkheden zijn via SPBS, tevens vindt u per project de contactgegevens van de respectievelijke leverancier.

  Pakket Beveiliging
  Afvalinzameling
  Beveiliging
  P&O Incasso
  Kantoor Communicatie
  Duurzaamheid Energie
  Groenvoorziening Gladheidbestrijding
  Catering AED

  Duurzaam collectief

  Collectieve projecten brengen naast het individuele voordeel voor ondernemers tevens een positief effect voor het bedrijventerrein in zijn algemeen doordat er minder verkeersbewegingen zijn, de saamhorigheid vergroot wordt en de concurrentiepositie groeit.


  Ook voordeel voor leveranciers

  Leveranciers verzekeren zich van een grote groep loyale klanten en ambassadeurs middels samenwerking in een project. Heeft u interesse? U kunt contact met ons opnemen via info@spbs.nl of 010-2310907. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Daarbij vermelden wij bij voorbaat wel graag dat lokale bedrijven uiteraard wel een streepje voor, in het kader van business-to-business.