De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Werk aan uw toekomst

  4 maart 2015 – 08:20

  Wilt u jongeren kennis laten maken met uw bedrijf? Wilt u werkzoekenden helpen om extra werkervaring op te bouwen? Of wilt u kosten besparen op uw energie, afval of vervoer? Meld u dan nu aan voor het project Werk aan uw toekomst!

  Dit unieke initiatief vanuit de duurzaamheidskring verbindt leerlingen, werkzoekenden met toekomstgerichte bedrijven uit Nissewaard. Het project loopt van 7 t/m 17 april 2015.

  Gratis advies

  Tijdens het project bezoeken leerlingen van MY college en De Oude Maas uw bedrijf. Tijdens het bezoek analyseren zij uw milieuprestaties met behulp van de Milieubarometer en geven zijn concrete besparingstips. Na afloop ontvangt u een rapportage met de adviezen, waarmee u aan de slag kunt om direct kosten te besparen op energie, afval en vervoer. En die adviezen kosten u niets.

  Kennismaking met jongeren

  Minstens zo belangrijk is de kennismaking tussen de leerlingen en uw bedrijf. Het doel is om leerlingen enthousiast te maken over het lokale bedrijfsleven. Ervaringen in andere gemeenten laten zien dat leerlingen met deze aanpak een duidelijk beeld vormen over hun toekomst en de opleiding die daar bij past. Door mee te doen interesseert u jongeren voor uw bedrijfstak. Vanuit een mogelijke stageplek kunnen zij zelfs uw toekomstige werknemers worden.

  Verbinden

  Het project draait om verbinden. De leerlingen gaan op bezoek bij bedrijven en worden daarbij begeleid door werkzoekenden. De perfecte kans om in contact te komen met potentiƫle werknemers. Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft u mogelijke vacatures of werkervaringsplekken beschikbaar? Neem dan contact op met het Werkgeversservicepunt gemeente Nissewaard via (0181) 696 886 of per mail via wsp@nissewaard.nl.

  Duurzaamheidsprijs Zuid-Holland

  Het project is een initiatief van de duurzaamheidskring en wordt gefinancierd door de gemeente Nissewaard. De uitvoering is in handen van Stichting Stimular, MY college, De Oude Maas, SPBS, Dekker Elektro en Technet Voorne-Putten. Het project is een lokale invulling van een project dat begin 2015 de Duurzaamheidsprijs Zuid-Holland won.

  Aanmelden

  Deelname aan het project is gratis. We vragen u om vooraf facturen van energie- en waterverbruik en afvalafvoer te verzamelen en deze alvast klaar te leggen voor de leerlingen. Het bezoek duurt 2 tot 3 uur. U kunt zich aanmelden bij Stefan Romijn van Stichting Stimular via 010 -238 28 27 of per mail via s.romijn@stimular.nl.


  Plaats een reactie