De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • VPlinked introduceert Open Coffee

  14 maart 2011 – 08:16

  Op donderdag 14 april 2011 wordt door VPLinked de 1e Open Coffee Voorne-Putten gehouden voor ondernemers, bestuurders en managers. We zijn te gast bij Autobedrijf Kooy aan de Edisonweg 1, 3208 KB Spijkenisse, waar u gratis koffie/thee en versnapering wordt aangeboden. Aanmelden op www.vplinked.nl.

  Aanvang is om 09.00 uur. Na een korte introductie door de voorzitter van VPLinked Steven Corijn en secretaris Bert Vredeveld volgt er een korte presentatie door gastheer Bas Kooy over het familiebedrijf. Daarna is het tot ongeveer 11.00 uur gezellig koffie drinken en informeel netwerken.

  U dient zich voor deze 1e Open Coffee Voorne-Putten verplicht aan te melden via www.vplinked.nl . Er is slechts plaats voor 100 bezoekers. Vol is vol, en wie het eerst komt, die het eerst maalt.

  Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met “online netwerken” heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Jaarlijks vinden er op Voorne-Putten vijf bijeenkomsten plaats, telkens in een andere gemeente.


  Tags: , , , ,

  Plaats een reactie