De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Van A Tot Z nieuwe participant SPBS

  12 oktober 2015 – 10:41

  Nieuwe participant van A tot Z sleutels en sloten stelt zich graag aan u voor. Deze specialist levert ongetwijfeld ook diensten die uw organisatie op facilitair gebied van pas kunnen komen. Hierbij heten wij A tot Z in ieder geval van harte welkom. En wij vertrouwen erop dat ook zij volop profiteren van het collectieve voordeel dat SPBS biedt.

  Roy van Amen van Van A tot Z stelt de organisatie graag aan u voor:

  Graag willen wij ons even voorstellen. Voorheen kende u ons als van Meeren en Leenen of van Leenen sleutels en sloten echter vanaf nu heten we van A tot Z sleutels en sloten.

  Aan de Ohmweg 2b te Spijkenisse kunt u bij ons terecht om op maat uw sleutels en/of sloten aan te passen of te dupliceren. Dit doen wij in de meeste gevallen terwijl u wacht.

  Directe en persoonlijke service is onze kracht. Of u een groot, een klein bedrijf of een particulier bent, wij op helpen u graag.

  Naast het reguliere aanbod van sleutels, sloten en cilinders kunt u bij ons ook terecht voor sluitplannen, certificering, renovatiewerkzaamheden aan hang- en sluitwerk, moderne (intelligente) toegangssystemen (pasjes), kluizen en brandkasten.

  Kom eens langs voor een vrijblijvend advies of voor een second opinion. Als het gewenst is komen wij uiteraard langs bij u op locatie. Onze kosten-batenanalyse zal uitwijzen of er gerepareerd, gerenoveerd of vernieuwd moet worden, wij vertellen wat voor u de beste keus is. Dit zal u een kosten- en/of een tijdbesparing opleveren.

  Wij zijn telefonisch te bereiken op 0181-623098 of u kunt ons een e-mail: info@sleutelboss.nl sturen.


  Plaats een reactie