- Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse - http://www.spbs.nl -

Uitvoeringsovereenkomst BIZ Halfweg-Molenwatering getekend!

Posted By admin On 13 oktober 2015 @ 10:12 In Algemeen | No Comments

Op 1 oktober werd de uitvoeringsovereenkomst BIZ Halfweg-Molenwatering getekend door voorzitter Gerard de Haan, bestuurslid Frederik Reimers en wethouder Christel Mourik. De gemeente committeert zich hiermee aan de BIZ, een initiatief van en voor de ondernemers van Halfweg-Molenwatering.

In de uitvoeringsovereenkomst is vastgelegd welke activiteiten er binnen de BIZ worden uitgevoerd en hoe de gemeente de gelden hiervoor gaat collecteren. Met deze ondertekening wordt de weg gebaand voor de daadwerkelijke invoering van de Bedrijveninvesteringszone (BIZ). Zodra deze BIZ een feit is, dragen alle ondernemers vanaf dat moment evenredig bij aan een schoon, heel, veilig, bereikbaar en toekomstbestendig bedrijventerrein.

In november stemmen

In november wordt er een appel gedaan op de ondernemers van Halfweg-Molenwatering om te stemmen voor de BIZ. Er dient immers voldoende draagvlak te zijn. De bedrijfsbezoeken die SPBS tot nu toe heeft afgelegd tekenen gelukkig al een positief beeld af: ruim 60% van de stemgerechtigden geeft nu al aan vóór te stemmen.

Meer informatie BIZ

Wilt u meer weten over de BIZ? Op onze website vindt u meer informatie, zie: www.spbs.nl/biz.


Article printed from Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse: http://www.spbs.nl

URL to article: http://www.spbs.nl/algemeen/uitvoeringsovereenkomst-biz-halfweg-molenwatering-getekend/

Copyright © 2010 Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse. All rights reserved.