De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Uitvoeringsovereenkomst BIZ Halfweg-Molenwatering getekend!

  13 oktober 2015 – 10:12

  Op 1 oktober werd de uitvoeringsovereenkomst BIZ Halfweg-Molenwatering getekend door voorzitter Gerard de Haan, bestuurslid Frederik Reimers en wethouder Christel Mourik. De gemeente committeert zich hiermee aan de BIZ, een initiatief van en voor de ondernemers van Halfweg-Molenwatering.

  In de uitvoeringsovereenkomst is vastgelegd welke activiteiten er binnen de BIZ worden uitgevoerd en hoe de gemeente de gelden hiervoor gaat collecteren. Met deze ondertekening wordt de weg gebaand voor de daadwerkelijke invoering van de Bedrijveninvesteringszone (BIZ). Zodra deze BIZ een feit is, dragen alle ondernemers vanaf dat moment evenredig bij aan een schoon, heel, veilig, bereikbaar en toekomstbestendig bedrijventerrein.

  In november stemmen

  In november wordt er een appel gedaan op de ondernemers van Halfweg-Molenwatering om te stemmen voor de BIZ. Er dient immers voldoende draagvlak te zijn. De bedrijfsbezoeken die SPBS tot nu toe heeft afgelegd tekenen gelukkig al een positief beeld af: ruim 60% van de stemgerechtigden geeft nu al aan vóór te stemmen.

  Meer informatie BIZ

  Wilt u meer weten over de BIZ? Op onze website vindt u meer informatie, zie: www.spbs.nl/biz.


  Plaats een reactie