De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Strippenkaart verdwijnt op 19 mei 2011 in Zuid-Holland

  21 april 2011 – 11:36

  Vanaf donderdag 19 mei 2011 kan bij de vervoerbedrijven Arriva, Connexxion, HTM en Veolia Transport en de Waterbus alleen nog met de OV-chipkaart gereisd worden. De nationale strippenkaart is dan niet meer geldig. Voor reizigers met een abonnement verandert er voorlopig nog niets.

  Klaar voor de OV-chipkaart
  Het Stadsgewest Haaglanden, de provincie Zuid-Holland en de vervoersbedrijven kregen al eerder toestemming van het ministerie van Infrastructuur en Milieu om (op 3 februari 2011) de strippenkaart af te schaffen. Na een debat eind januari in de Tweede Kamer, besloot de minister dit besluit uit te stellen en een onderzoek te laten uitvoeren naar de fraudegevoeligheid van de OV-chipkaart. Inmiddels heeft het onderzoek plaatsgevonden en ziet de minister geen reden om het afschaffen van de strippenkaart langer uit te stellen.

  Abonnementen
  Het huidige assortiment aan (ster)abonnementen blijft in 2011 gewoon bestaan. In de loop van dit jaar willen de provincie en het Stadsgewest een besluit nemen over de abonnementen.

  Bron: pzh.nl


  Tags: ,

  Plaats een reactie