De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • SPBS gastheer OFS-borrel

  15 maart 2011 – 17:43

  De wereld binnen handbereikDe huidige status van SPBS is er een om trots op te zijn. De bekendheid is uitstekend, het aantal participanten groeit en de diverse collectieve inkoopvoordelen zijn buitengewoon interessant. Op maandag 4 april zal SPBS optreden als gastheer van de OFS B2B-borrelĀ  en een update geven van de activiteiten tot dusver. Tijdens deze netwerkbijeenkomst zal hoofdgast Richard van der Blom zijn visie op netwerken delen.

  Samenwerking loont, da ’s inmiddels wel duidelijk. Maar het is ook wel eens interessant om te zien hoe lonend dat dan wel is! Kort maar krachtig zal SPBS een update geven van het Parkmanagement in Spijkenisse.

  Aansluitend schotelt OFS haar leden en SPBS-participanten een interactieve presentatie voor. Twitter, Facebook, Hyves en LinkedIn: Social Media zijn een begrip geworden en de overgrote meerderheid van bedrijvig Nederland heeft die nieuwe media omarmt. Maar niet iedereen is er in thuis. En niet iedereen ziet het volle potentieel. Reden te meer voor de Ondernemers Federatie Spijkenisse om die vragen weg te nemen.

  Richard van der Blom zal in een zinnenprikkelende presentatie een tipje van de LinkedIn-sluier oplichten, in de hoop dat de mogelijkheden van dit medium ook in uw ogen als kansrijk zullen worden gezien.

  OFS-leden en SPBS-participanten zijn op 4 april van harte welkom aan de Laanweg 3 in Spijkenisse. De Welplaat opent haar deuren om 17:00 uur en de eindborrel met buffet zal starten om 20:30 uur. Komt allen!


  Tags: , , , , ,

  Plaats een reactie