De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • SPBS bezoekt bedrijven tijdens Donkere Dagen Offensief

  30 oktober 2013 – 12:35

  Dit jaar vond de Nationale Week van de Veiligheid wederom plaats, ook Halfweg & Molenwatering is daarbij een aandachtsgebied in Spijkenisse. SPBS bezocht daarom samen met de wijkagenten, medewerkers van gemeente Spijkenisse en Alert Security het bedrijventerrein.

  Daarbij gingen wij bij ondernemers langs in verband met het ‘Donkere Dagen Offensief’. Een offensief waarbij in deze donkere dagen extra maatregelen tegen overvallen, straatroven, woning- en auto-inbraken worden ingezet. Samen met de bezochte ondernemers keken wij daarbij naar inbraakgevoeligheid van hun pand.

  Samen werken aan veiligheid

  We hebben veel positieve reacties op dit initiatief ontvangen van de bezochte ondernemers. Stuk voor stuk werden zij geconfronteerd met ‘losse eindjes’ en verbeterpunten. Duidelijk mag zijn dat veiligheid een belangrijk aandachtspunt voor elke ondernemer is, of: moet zijn. Blijf dus scherp en neem voorzorgsmaatregelen.

  Uiteraard kunt u er ook van uitgaan dat SPBS zich hard blijft maken voor het optimaliseren van veiligheid op Halfweg en Molenwatering. De schouw, het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) en het project ‘Externe veiligheid’ zijn hier goede voorbeelden van.

  Heeft u vragen, tips of opmerkingen over veiligheid op ons bedrijventerrein? Stuur ons dan een bericht via info@spbs.nl en wij nemen contact met u op.


  Plaats een reactie