De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Samenwerking Onderwijs, Overheid en Ondernemers krijgt vorm

  31 oktober 2014 – 14:30

  In Spijkenisse wordt er hard aan gewerkt aan het startklaar maken van OnOvOn, een unieke samenwerkingsstructuur tussen onderwijs, overheid en ondernemers. Werkgroepvoorzitter Gerard de Haan geeft u een update van de voortgang. “Alles is er op gericht om op 1 januari 2015 van start te gaan”, aldus De Haan.

  Op 9 september 2014 spraken we in Blessing (Zuidland) met diverse stakeholders over het versterken van de samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en overheid in de nieuwe gemeente Nissewaard.

  Cees Vingerling en ondergetekende zijn hierover met een tweetal ambtenaren verder in gesprek gegaan. Vervolgens zijn zij aan de slag gegaan en is er hard doorgewerkt aan het plan om een OnOvOn-overleg op te starten. Recent zag ik hierover een nota, die is besproken met de wethouders.

  We weten nu dat het OnOvOn-pact van Blessing zijn vervolg gaat krijgen en dat de vaart er goed in zit.

  In het begin van het nieuwe jaar zullen wij de handschoen oppakken en met volle vaart verder werken aan de organisatie en bemanning van het samenwerkingverband tussen onderwijs, overheid en ondernemers.

  Alles is erop gericht om op in 2015 zo snel mogelijk van start te gaan.

  Zo zien we dat het mogelijk is om in enkele maanden te komen van idee tot uitvoering. Het zal elders ook wel eens gebeuren, maar dat dit in Spijkenisse/Bernisse kan bewijst eens te meer dat daar goeie mensen werken.

  En dat wilde ik maar even zeggen/schrijven.

  Gerard de Haan
  Voorzitter Werkgroep Parkmanagement

  Wilt u meer weten over OnOvOn?

  Wilt u bijvoorbeeld participeren? Neem dan contact op met SPBS via 010-2310601 of info@spbs.nl. Wij vertellen u graag meer over dit unieke concept in de regio.


  Plaats een reactie