De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Samenwerking krijgt op Voorne Putten extra aandacht

  18 mei 2011 – 15:31

  Dat samenwerking leidt tot resultaat op langere termijn, dat is niemand vreemd. Tijdens de Rabo Inspiratiebijeenkomst van 17 mei 2011 werd er meermaals door diverse sprekers een lans gebroken voor een gezamenlijke aanpak. In een positieve ambiance presenteerden de gezamenlijke burgemeesters van het eiland een nieuwe overkoepelende ondernemersvereniging: PRO Voorne Putten.

  Voor het oog van 350 aanwezigen in de Stoep in Spijkenisse werd het startsein gegeven aan het nieuwe regionale samenwerkingsorgaan. De website www.pro-vp.nl werd gelanceerd en een aantal direct betrokkenen kregen de kans om hun visie op het initiatief te geven.

  De ondernemersverenigingen op Voorne Putten zijn enthousiast en vastberaden, zo bleek al snel. Wim de Zeeuw, voorzitter van de Vereniging voor Hellevoetse Ondernemers, benoemde de angst van individuele ondernemers omtrent de omvang van PRO: “Men is bang dat dit ten koste gaat van de lokale initiatieven. We zijn ons daarvan bewust en hebben daar dan ook rekening mee gehouden. Lokaal gaat er echt niets verloren, we worden alleen meer gesteund door onze omgeving.”

  Voorzitter Marnix Trouwborst besloot de inleiding: “De basis is lokaal gelegd, in de bundeling van die lokale initiatieven schuilt onze kracht. Nu gaan we, als eiland, met één stem spreken. Want alleen dan word je gehoord.”


  Tags: , , , , ,

  Plaats een reactie