De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Positief gestemde ontbijtbijeenkomst BIZ in Sportcentrum Halfweg

  6 november 2015 – 14:12

  De BIZ-gesprekken met de ondernemers op Halfweg-Molenwatering hebben plaatsgevonden, de stembiljetten zijn verstuurd en sinds maandag 2 november kunnen de ondernemers stemmen op de BIZ. Vanmorgen trapte Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse de formele draagvlakmeting af met een ontbijtbijeenkomst in Sportcentrum Halfweg op de Einsteinweg.

  Gastheren Flip van Betuw, eigenaar van Sportcentrum Halfweg en compagnon Cees Weeda van bakkerij Voskamp faciliteerden de bijeenkomst met een heerlijk ontbijt. Voorzitter, Gerard de Haan, opende de bijeenkomst. Flip van Betuw heette de gasten welkom en gaf een korte presentatie over het sportcentrum. Sportcentrum Halfweg is reeds ruim 25 jaar centraal gelegen op het bedrijventerrein.

  Allround sportcentrum, ook voor ondernemers

  Voorheen was het sportcentrum bekend als Racketcentrum. De afgelopen jaren heeft het centrum zich ontwikkeld tot allround sportcentrum. Denk hierbij onder andere aan squash, indoor skiën, fitness, dans en indoor speelpaleis. Uiteraard zijn de tennisbanen nog aanwezig en daar wordt veelvoudig gebruik van gemaakt. ‘Onze tennisbanen hebben nu, als eerste in Nederland, dezelfde vloer als de vloer van het grandslamtoernooi Australian Open,’ vertelt Flip vol trots.

  Het Sportcentrum heeft speciaal voor ondernemers een bedrijvenstrippenkaart met tien strippen voor €125,-. Zo kunt u er lekker sportief op uit met uw collega’s of afdeling. ‘Het Sportcentrum ontwikkelt een clinic op maat, naar de wensen en behoeften van de klant.’ geeft Flip aan. Als dank voor hun aanwezigheid biedt Flip de aanwezigen een envelop met een gratis sportstrip.

  BIZ Halfweg-Molenwatering: samen meer waarde

  Onder het genot van verse croissants en verschillende broodjes luisterden de aanwezigen aandachtig naar de presentatie van parkmanager Boyd Bartels. Hij legde nog eens in het kort uit waarom men gestart is met het oprichten van een BIZ en wat deze BIZ voor bedrijven kan betekenen. ‘In onze rondgang hebben wij meermaals te horen gekregen dat er een goed BIZ-ness plan ligt. Men staat achter het idee. De meeste ondernemers willen wel meedoen, maar wel op de voorwaarde dat iedereen mee doet.’ aldus Boyd Bartels.

  Beleidsmedewerker Peter in ’t Veld vult Boyd aan: ‘Wanneer we het met z’n allen doen kunnen we meer betekenen, samen meer waarde!’ spreekt Peter vol enthousiasme. Peter sprak over het belang van de stem van de ondernemer. In totaal zijn er 266 bedrijven gevestigd op Halfweg-Molenwatering, samen vertegenwoordigen zij 360 stemmen. De BIZ treedt in werking wanneer de helft van de ondernemers een stem uitbrengt en van deze stemmen moet tweederde voor de BIZ stemmen. Dit houdt in dat er in totaal 120 bedrijven ‘ja’ moeten stemmen.

  Uw stem telt

  Na het ontbijt werden de ondernemers in de gelegenheid gesteld om hun stembiljet te deponeren in de daarvoor bestemde stembus. Frederik Reimers van Carlton Oasis deponeerde het eerste stembiljet. Na hem volgden o.a. Gertjan Rietdijk van de Welplaat, Andre Lok van Gebroeders Lok VOF en Remco Zwikstra van handelsonderneming Zwikstra. De formele draagvlakmeting vindt plaats tot en met week 46. U heeft dus tot en met 13 november de tijd om uw stembiljet te retourneren. Vergeet u niet te stemmen? Uw stem telt!

  Wij hopen dat wij u voldoende geinformeerd te hebben over de BIZ in de afgelopen periode. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via tel. 010-2310601 of info@spbs.nl. Daarnaast houden wij u via www.spbs.nl, onze nieuwsbrieven en overige media op de hoogte van alle BIZ-gerelateerde ontwikkelingen.

  Trouwens, op onze Facebook-pagina vindt u een fotoimpressie van de bijeenkomst.


  Plaats een reactie