De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Op 4 november BIZ-bijeenkomst

  30 oktober 2015 – 11:34

  Vanaf volgende week maandag is het zover: vanaf dan kan er gestemd worden op de BIZ Halfweg-Molenwatering!

  Om dit moment te vieren organiseren wij op woensdag 4 november een laatste BIZ-bijeenkomst. Hierbij nodigen wij u hier graag voor uit. De bijeenkomst vindt plaats in het geheel vernieuwde Sportcentrum Halfweg alwaar de koffie/thee en croissantjes voor u klaar staan tussen 08.00 en 09.00 uur.

  Uiteraard heeft u tijdens deze bijeenkomst ook gelegenheid om uw laatste vragen over de BIZ aan ons te stellen. Zodat u goed geïnformeerd uw definitieve stemkeuze kan maken. U kunt u vraag ook al stellen via het aanmeldformulier, meld u aan

  Houd uw brievenbus in de gaten

  Wij hebben de laatste paar maanden hard ons best gedaan om alle bedrijven op het bedrijventerrein te informeren over de BIZ. Hopelijk hebben wij velen van u daarbij enthousiast weten te maken. Als we afgaan op onze eigen inschattingen denken wij dat het wel goedzit met dat enthousiasme, en daarmee vóór-stemmers.

  Wij hopen dan ook dat ook u uw stem laat gelden, zodat het lot van Halfweg-Molenwatering uiterst democratisch wordt bezegeld. Wij vertrouwen er op dat de toekomst – met een BIZ – er uiterst positief uitziet op vele economische vlakken.

  Houd uw brievenbus goed in de gaten, u kunt vanaf zaterdag de BIZ-stembrief in uw brievenbus verwachten. Het is daarbij belangrijk dat u, uw stembiljet zsm retour stuurt. Daarnaast is er tijdens de bijeenkomst ook gelegenheid om uw stemformulier te deponeren, in een gesloten envelop.

  Geheugen opfrissen?

  Heeft u niet meer helder op het netvlies wat de BIZ voor uw bedrijf en Halfweg-Molenwatering gaat betekenen? Wij komen deze week graag nog bij u langs om uw geheugen op te frissen. U maakt een afspraak via info@spbs.nl of tel. 010-2310601. Zoals gezegd kunt u tijdens de bijeenkomst ook uw vragen nog aan ons stellen. Onderstaand vindt u het programma van de bijeenkomst.

  Programma

  08:00 uur Aanvang met koffie en thee

  08:15 uur Opening door dagvoorzitter

  08:20 uur Welkomstwoord door gastheer

  08:30 uur Informatie over totstandkoming BIZ

  08:50 uur Kick-off stemweek BIZ Halfweg-Molenwatering


  Plaats een reactie