De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Ook uw CO2-footprint publiceren?

  31 oktober 2014 – 15:02

  Vanaf nu kunnen Milieubarometerbedrijven met één druk op de knop hun CO2-footprint openbaar maken. Zo delen ze gemakkelijk hun footprint met opdrachtgevers die daarom vragen. Ongeveer 2500 bedrijven en organisaties gebruiken de Milieubarometer om hun CO2-uitstoot te berekenen. Stap in het voetspoor van SPBS-partner Lyreco en meet/verklein ook uw CO2-footprint.

  Dankzij de CO2-Prestatieladder wordt bij inkoop en aanbestedingen steeds vaker om CO2-footprints gevraagd. De lijst van openbare CO2-footprints op de Milieubarometerwebsite maakt het zowel de bedrijven als de inkopers gemakkelijker om actuele footprints met elkaar uit te wisselen. Bekijk de footprints op:

  Binnen enkele weken hebben al bijna 50 Milieubarometerbedrijven hun footprint gepubliceerd. De verwachting is dat veel bedrijven volgen. Nico van Schagen van Schipper Kozijnen: “Uitstekend! Deze nieuwe functie komt mij goed van pas. Het was een fluitje van een cent om onze footprint te publiceren. Ik heb eerder dit jaar vier footprint-verzoeken van aannemers met het PDF-rapport uit de Milieubarometer beantwoord. Vanaf nu ga ik verwijzen naar onze online CO2-footprint”.

  Uw totale milieuprestatie in kaart

  De Milieubarometer kan meer dan CO2-footprints berekenen. Het instrument brengt de totale milieuprestatie in kaart en bevat branchegerichte lijsten met maatregelen om de milieuprestatie te verbeteren en kosten te besparen. De kleurrijke grafieken zijn goed bruikbaar in de communicatie met medewerkers, klanten en opdrachtgevers.

  Een startabonnement op de Milieubarometer is gratis aan te vragen voor SPBS-participanten via:


  Plaats een reactie