De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • OnOvOn: Onderwijs, Overheid en Ondernemers

  23 september 2014 – 13:31

  Recent werd in Zuidland een belangrijke bijeenkomst gehouden, met vertegenwoordigers uit de gemeenten Bernisse en Spijkenisse vanuit Onderwijs, Overheid en Ondernemers. Doel was om te komen tot een betere belangenbehartiging in de nieuwe gemeente Nissewaard.

  Na veel contacten en overleggen, het uitwisselen van ideeën en gedachten is iedereen inmiddels wel tot de conclusie gekomen dat het op lokaal niveau gaat om contacten tussen de drie O’s. Dat alles werd die avond bekrachtigd met het plaatsen van een aantal handtekeningen.

  Belangenbehartiging is iets anders dan netwerkbijeenkomsten. Die laatsten zullen gewoon blijven doorgaan in eigen kring en waar men wil, gezamenlijk. Maar vanaf 1 januari 2015 wordt voor de belangenbehartiging ingezet op een nieuw overlegorgaan OnOvOn.

  Cees Vingerling (Rabobank VPR) en ondergetekende werken dit uit met beide gemeenten en zullen het overleg ook verder faciliteren en begeleiden.

  Een mooi resultaat werd bereikt daar in Blessing (Zuidland), of was dat gewoon toevallig?

  Gerard de Haan
  Voorzitter Werkgroep Parkmanagement


  Plaats een reactie