- Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse - http://www.spbs.nl -

Laat u informeren over het BIZ-plan

Posted By admin On 25 september 2015 @ 16:02 In Algemeen | No Comments

Het is zover, het BIZ-plan is gereed! Een plan van, voor en door ondernemers – gericht op een sterk Halfweg-Molenwatering dat schoon, heel, veilig, duurzaam en bereikbaar is.

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag verneemt wat de Bedrijveninvesteringszone voor u gaat betekenen. Welke activiteiten worden er vanuit de BIZ opgepakt? Hoe wordt de BIZ bestuurd? Wat kost de BIZ? En bovenal: welke specifieke voordelen zijn er voor uw bedrijf?

Maak een afspraak


Wij lichten het BIZ-plan graag persoonlijk aan u toe. Zodat u weloverwogen kunt stemmen op de BIZ, en daarmee op de toekomst van uw bedrijf en uw Halfweg-Molenwatering. Tevens krijgt u gelegenheid om feedback te leveren op de invulling van het plan.

Ter voorbereiding op ons gesprek kunt u het BIZ-plan al inzien. U vraagt het plan aan door onderstaand formulier in te vullen.In de aankomende weken nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak met u in te plannen. Wilt u direct een datum prikken? Graag! Neem dan contact met ons op via info@spbs.nl of tel. 010-2310601.


Article printed from Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse: http://www.spbs.nl

URL to article: http://www.spbs.nl/algemeen/laat-u-informeren-over-het-biz-plan/

Copyright © 2010 Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse. All rights reserved.