De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Laat u informeren over het BIZ-plan

  25 september 2015 – 16:02

  Het is zover, het BIZ-plan is gereed! Een plan van, voor en door ondernemers – gericht op een sterk Halfweg-Molenwatering dat schoon, heel, veilig, duurzaam en bereikbaar is.

  Wij kunnen ons voorstellen dat u graag verneemt wat de Bedrijveninvesteringszone voor u gaat betekenen. Welke activiteiten worden er vanuit de BIZ opgepakt? Hoe wordt de BIZ bestuurd? Wat kost de BIZ? En bovenal: welke specifieke voordelen zijn er voor uw bedrijf?

  Maak een afspraak


  Wij lichten het BIZ-plan graag persoonlijk aan u toe. Zodat u weloverwogen kunt stemmen op de BIZ, en daarmee op de toekomst van uw bedrijf en uw Halfweg-Molenwatering. Tevens krijgt u gelegenheid om feedback te leveren op de invulling van het plan.

  Ter voorbereiding op ons gesprek kunt u het BIZ-plan al inzien. U vraagt het plan aan door onderstaand formulier in te vullen.  In de aankomende weken nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak met u in te plannen. Wilt u direct een datum prikken? Graag! Neem dan contact met ons op via info@spbs.nl of tel. 010-2310601.


  Plaats een reactie