De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Enquete Glasvezel verlengd

  24 augustus 2012 – 13:26

  Foto: Broadband Expert UK

  Internet en snelheid: samen zijn ze zeer bepalend voor de mogelijkheden binnen een bedrijf. Want: hoe hoger de snelheid, hoe groter het aantal mogelijkheden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel bedrijven kiezen voor een hogere bandbreedte. SPBS onderzoekt de mogelijkheden op Halfweg en Molenwatering.

  Ontwikkeling staat niet stil. Het bedrijfsleven evenmin. Wie eenmaal kennis gemaakt heeft met de mogelijkheden van glasvezel, zal erkennen dat deze onbegrensd zijn en dat op steeds meer plekken in Nederland glasvezel een absolute voorwaarde binnen een vestigingsklimaat zal zijn.

  Er is echter wel een nadeel. Ook groeit de bandbreedte en daarmee de mogelijke snelheden, ook het prijskaartje dat eraan hangt kan fors zijn. Reden dus om samen eens te kijken naar mogelijke alternatieven…

  Eerder deze maand ontvingen de ondernemers op Halfweg en Molenwatering al een mail van ons, waarin we hen vroegen of zij ons kunnen helpen. SPBS kan namelijk iets betekenen voor de ondernemers op het bedrijventerrein Halfweg en Molenwatering door het collectief aan te bieden. Als we onze vragen bundelen, dan ontstaan er vanzelf meer mogelijkheden.

  Wellicht heeft u de enquete reeds ingevuld, waarvoor wij u hartelijk dank zeggen. Maar het kan ook zijn dat u er nog niet aan toe gekomen bent, net terug bent van vakantie of dat het er ‘even-bij-in-geschoten’ is. In dat geval willen we u alsnog de mogelijkheid geven om ook uw ideeën aangaande glasvezel met ons te delen, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

  Graag willen wij weten of u, ondernemer op Halfweg en/of Molenwatering, reeds gebruiker bent van of geïnteresseerd bent in glasvezel. Door het beantwoorden van een paar korte vragen, weten wij genoeg om een inventarisatie te kunnen maken. Ook wanneer u niet in SPBS participeert vragen wij u deze vragen te beantwoorden: een groter collectief schept meer mogelijkheden!

  Graag ontvangen wij voor 24 augustus uw reactie. Heeft u aanvullende vragen en/of opmerkingen over glasvezel of parkmanagement neem dan contact op met SPBS via 010-2310907 of info@spbs.nl.

  Het invullen van deze enquête neemt hooguit drie minuten in beslag.

  Klik hier om naar de enquete te gaan


  Tags: , , , , , , , ,

  Plaats een reactie