De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • Donkere Dagen Offensief op het bedrijventerrein

  4 december 2015 – 15:03

  Wijkagent Sefa Ayali en parkmanager Boyd Bartels zijn in de afgelopen weken bij verschillende ondernemers op Halfweg-Molenwatering langs geweest op, in het kader van het Donkere Dagen Offensief (DDO). Tijdens hun bezoeken geven zij nuttige informatie inzake veiligheid en preventie op Halfweg-Molenwatering . Hoe veilig is uw bedrijf eigenlijk

  Tijdens de DDO-rondes hebben Boyd en Sefa een aantal bedrijven bezocht die onlangs (eind oktober) doelwit zijn geweest van criminele activiteiten. In die periode heeft de politie met grote inzet gepost op het bedrijventerrein, waarbij bruikbare informatie is opgehaald. Zoals u begrijpt kunnen hier op dit moment verder geen uitlatingen over kunnen worden gedaan. Wel is duidelijk dat ook de gemeente gezien heeft dat zij gepaste preventieve acties moet nemen. Op diverse plaatsen is bijvoorbeeld de groenvoorziening aangepast of dat wordt binnenkort gedaan.

  Politie roept de ondernemers en medewerkers van Halfweg-Molenwatering op om (extra) alert te zijn op verdachte situaties en deze desgewenst te melden. Door de interne procedures strak na te leven kan men ongewenste verrassing al een heel stuk verminderen.

  Meer informatie?

  Wordt u ook graag nader geïnformeerd over preventie/veiligheid op- en rond uw bedrijf in de donkere dagen? Het DDO-team, bestaande uit wijkagent en parkmanager, komen graag bij u langs. Maak een afspraak via info@spbs.nl.


  Plaats een reactie