De activiteiten van SPBS worden sinds 1 januari 2016 grotendeels voortgezet in de BIZ Halfweg-Molenwatering, bezoek de website van de BIZ voor het laatste nieuws >>

 • Menu

 • Meldpunt


  Overlast?
  Meld het!
  >>>
 • Archief

 • Werkgeversservicepunt


  Het werkgeversservicepunt Nissewaard maakt van gemotiveerde kandidaten uitstekende arbeidskrachten voor uw organisatie.

  Lees meer >>
 • Weer & Verkeer


  Weersverwachting
  Spijkenisse
  Weeronline.nl - Meer weer in Spijkenisseweeronline.nl Altijd jouw weer

 • 8e Open Coffee Voorne-Putten op donderdag 21 februari in Spijkenisse

  12 februari 2013 – 09:41

  Op donderdag 21 februari 2013 vindt alweer de 8e editie plaats van de Open Coffee Voorne-Putten. De organisatie is in handen van de Stichting VPLinked. De netwerkbijeenkomst is toegankelijk voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio. Deze keer zijn we wederom te gast bij een vertrouwd adres namelijk het Carlton Oasis Hotel, aan de Curieweg 1, 3287 KJ Spijkenisse. Hier wordt u in de gezellige, bruine kroeg gratis koffie/thee en een versnapering aangeboden. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

  Aanvang is zoals gebruikelijk om 09.00 uur. De 8e Open Coffee Voorne-Putten wordt geopend door de voorzitter van VPLinked Steven Corijn. Gastheer Frederik Reimers geeft een korte update van de komende activiteiten bij Carlton Oasis Hotel. Ook krijgen deze editie drie ondernemers wederom de gelegenheid om kort te pitchen. Vervolgens is het tot ongeveer 11.00 uur gezellig koffie drinken en informeel netwerken.
  U dient zich voor deze 8e Open Coffee Voorne-Putten verplicht aan te melden via www.vplinked.nl. Wij hopen u in ieder geval op 21 februari 2013 te mogen begroeten!


  Tags: , , , , ,

  Plaats een reactie